Коз житте

Коз житте, песнэк килде.
Салкынга каршы килмичэ.
Кара тон.
Янгыр бирде.

Яфракларны коя коя.
Агачлар тунып калыр.
Туфракларга алтын ятса.
Туган як дога колыр.

Тынычланыр озакламый.
Мендэр кебек кар ятса.
Мангай сырын кумеп китер.
Жирнен салкын йозендэ.


Рецензии