***

Жени думки про мене в пекло,
А сам чекай мене в раю.
Моє життя земне померкло
І я над прірвою стою.

Штовхни мене в руки свободи,
Закуй обіймами в кайдани...
І не чекай ти нагороди,
Бо я ятритиму лиш рани!


Рецензии