***

Нова серія - знімаєм
Мелодраму почуття.
Знову ми в кохання граєм,
Хоч й не маєм майбуття.

Добре вивчені вже ролі,
Відшліфовані слова.
На обличчях - пусті долі
І усмішка нежива.

Так, ми - профі у цій сфері!
Нам хоч "Оскара" давай!
В нас серця давно померли -
Як хоч каменем кидай!

І всі взахваті від стрічки!
Всі повірили у нас!
Ми й самі забулись трішки...
Та прийшов фінальний час.

Останній дубль - час прощатись,
Хепі-енд лиш у кіні!
І нікому не дізнатись,
Що насправді ми - одні!..


Рецензии