***

В океані гріхів, в павутині брехні
Пливла я, блукала. Тепер я на дні.
Сама не піднімусь, подай мені руку,
Врятуй, поможи, відчуй мою муку!
Віднині й довіку я буду з тобою,
Прийми, порятуй, впусти в свою долю!
Я гину без тебе, на попіл згораю,
Дай ще один шанс, я ж щиро кохаю!
Для мене байдужість твоя пекла гірше,
Любов твоя дорожче раю.
Таких, як ти немає більше -
Пробач мене і поверни, благаю,
Назад!

Назад, у щастя наше дике,
Назад, в безумство запальне.
Назад, де ми були мов діти.
Назад! Нема шляху, пробач мене…


Рецензии