А. П

Зітри зі стіни всі зізнання,
Не грай почуттями, не треба.
Не чекай від мене кохання,
Ти з пекла прийшла, а не з неба.
Не рвись у життя серед ночі,
І віршів мені не пиши,
Не ваблять мене твої очі,
Кохання собі залиши.

А я, я буду жити далі,
Без твої посмішки, без твого тіла.
І усі свої печалі,
Сховаю глибоко, як ти колись хотіла.
Ти ж, іди своїм шляхом,
Бо я уже не твій, мене не повернеш.
І десь може за вуглом,
Ти в щастя упадеш, долю свою знайдеш.


Рецензии