***

Чи подарує доля зустріч
Мені з тобою наостанок?
Чи ще побачимось віч-на-віч
До того, як засяє ранок?
Чи загляну до твоїх віч,
Які ясніш небесної блакиті?
Чи буде в мене ще хоч ніч,
Що подарує щастя миті?
Чи є у мене оте право
Хоч зрідка говорить з тобою?
Чи буде нам ще так цікаво
Разом, як першою весною?
Чи можна мріяти наївно,
Що ти хоч щось ще відчуваєш?
Любов чи ненависть - всерівно!
Байдужістю лише вбиваєш!
Чи можна жити лиш тобою?
Щомиті лиш тебе бажати?
Й хоч все між нами було грою -
Дозволь лише тебе кохати!


Рецензии