***

***
Босі ноги біжать по стерні
Босі ноги росою вмивались
Босі ноги невтомно ходили
Босі ноги не зупинялись
Босі ноги проклали стежки
Босі ноги дороги стоптали
Босі ноги моєї душі
Босі ноги твої доганяли
 
Білі руки до неба здіймуться
Білі руки торкнуться землі
Білі руки квітку зірвуть
Білі руки подарують тобі
Білі руки зітчуть килими
Білі руки землю застелять
Білі руки в тривозі й журбі
Білих рук твоїх  тихо торкнуться


Рецензии