Моё, но для тебя

Я обов'язково тебе зустріну..
сьогодні, завтра, завжди...

ніби пташка до тебе прилину...
й тріпотітимуть крила мої..

Обов'язково тебе впізнаю...
Не даремно цей час минав...

Ти зігрій мене, благаю...
та наповни новим життям...

Ти плекай мене від краю до  краю...
пізнавай непізнанні світи...

Полони моє серце без жалю...
бо потрібен йому лише ти..

Й цілуй, цілуй без зупину...
мої лодоні до своїх вклади...

А я ніколи від тебе не лину...
Та присвятю тобі свої дні...


Рецензии
Я бы не сказал, что вы "холодная". Удачи!

Саят Куланкипчак   10.11.2011 19:04     Заявить о нарушении
Спасибо! а по поводу "холодная" - все переменчиво..)

Холодная Лилит   11.11.2011 00:50   Заявить о нарушении