Сюжет для самотньоi жiнки

Він знову був учора у дворі -
Ховався в тінь під липу вікову.
Той незнайомець, що в нічній порі
Попід вікном витопчує траву.

Бува, недбало свій залишить слід
У вигляді недопалків сигар.
Майне в думках, як в космосі болід,
Й безсоння кине в тихий будуар.

Хто він - поклонник мій, чи маніяк?
Чи в пам`яті адресу загубив?
Я на контакт не зважуся ніяк
І він назустріч кроків не робив.

За ним слідкую нишком із-за штор,
Тамую в тиші дихання своє.
А в грудях вже заводиться мотор
І самотиння зраджує моє.

Та ось напроти темний силует
З`явився несподівано в вікні.
Він під моїм вікном... нарвав букет
І лиш сюжет залишився мені.


Рецензии