Класичний трикутник

Сподіватись на чудо уже не резон -
Не лишилось від спокою й сліду.
Поселивсь під вікном на короткий сезон
Молодий невгамовний сусіда.

Мій платан все зітхає вже кілька ночей,
З горя свіжими вкривсь лишаями,
Бо раніше не зводила з нього очей,
А тепер зайнялась солов`ями.

Не даремно залітний співак гастролер
Щебетав до нестями до ранку.
Серце рветься надвоє моє відтепер
Та страждає платан до світанку.

Ти на мене не гнівайся, друже старий.
Будь мудрішим і все ще минеться.
Лиш вікно моє гілкою щільно закрий -
Може й спокій назад повернеться.


Рецензии
Чудово!
З теплом, Л.Ю.

Людмила Юферова   12.12.2011 20:08     Заявить о нарушении
Дякую, Людмило!

Галина Литовченко   15.12.2011 12:38   Заявить о нарушении