Чекаю лише на тебе

ЗОРI НА НЕБI ЗАСIЯЛИ
ТЕБЕ НЕМАЭ ПОРУЧ
ЧОМУ ТАК ДОЛЯ ПРОКЛИНАЭ
СЕРДЕНЬКО ПОЧУТТЯ ШУКАЭ
НА КОХАННЯ ЧЕКАЭ
А ТЕБЕ ЭДИНОГО НIДЕ НЕМАЭ
ТЯЖКО НА ДУШI
СЕРДЕНЬКО ПОГЛЯД ТВIЙ
НЕВТОМНО ШУКАЭ
ДЕ ТИ МИЛИЙ
Э НА СВIТI ТИ ЭДИНИЙ
Я ЗНАЮ Э
АЛЕ ДОЛЯ ВИРIШИЛА ТАК
ЗЛИЙ ЖАРТ РОЗIГРАЭ
ТА ЗНАЮ НАПЕВНО Я
ТИ ЗАВЖДИ ПОРУЧ
НА ТЕБЕ ЧЕКАЮ Я
..................


Рецензии