цiнне

істино - мов би пташки,
самі обираємо шлях, а про нас знову,
під очима мішки розтріщать всім,
що ми на нулях


твої порожні кишені,
мої рахунки пусті,
ми багаті лиш у кількості,
й вазі відчуттів

у підтвердження цінності
гаряче до мене горнешся,
і ще, як бонус йде дратівлива періодична безсонниця


Рецензии
Гарно: "як бонус ... безсонниця".Тільки правильніше "безсоння".І треба "гАряче",бо "гарячО" - русизм.

Оксий Ожына   01.12.2011 00:13     Заявить о нарушении