Колы ныма ужэ ны клавiшк

Est li MycTa sche u Minya,
To eto toko SH spaty.
Da zalupyty DiKaRa.
Hott by kudy uh s Raku P.

Esli ty sol na SchuPaka.
To Ya ToBi otDyaCu.
Ga? Sho? Kuda? Tipa TiBa? Ha! Tak TiBe J naHdya!

Nu, po-nymecku ny snayu
KlyaHviSha no vshe taKa 


Рецензии