Що це мае бути

Були бруньки як комочки
А сьогодні вже листочки
А струмочки, як дзвіночки
А по них пливе лебідка
Наче квітка, наче квітка.
Заспівали пісню пташки
Повилазили мурашки,
И лелеки прилітали
Прилітали щебетали
От чудасія смішна
Що це діточки? – Весна!


Рецензии