Вечiрнiй Киiв

     Вечірній Київ

Чарівни київськи дівчата
Гуляють містом вечорами,
Красою світять оченята,
Як зірочки під небесами.

Шалено блимає реклама,
Жінок зове у магазини,
А рядом мучаться з торбами,
Зовсім запарені мужчини.

Гримить музика на Майдані,
Хриплять чужинці безголоси,
Танцює безмаль гола пані
З великим пресингом у носи.

Гуляють з внуками бабусі,
На сцену зирять, як на диво,
Висить сережка кругла в усі,
Сиві діди смакують пиво.

Неначе в молоці дерева
Тихенький вітерець гойдає,
Красуня шепче: « Ну, не треба…»
І ще міцніше обіймає…

Запально молодик цілує,
В уяві збуджени прохожи,
Блуд бабця в маренні малює…. 
Але промимрить: «Так негоже…».

І в решті решт, все набридає,
Стихає втомлена гулянка,
Чужинець сцену вимикає,
Двірник мете з під пива банки…


Рецензии
Юля, я радію, як надихаю на любі подвиги.

Микола Паламарчук Червень   04.12.2011 00:00   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.