Надьц

Га-га-га, га-га-га
Знову Надьця зажіга.
Діб до біса промайнуло
Вже й 16 ій минуло
Все одно Надюся скаче
Хто її переіначе.
Бо у неї щире серце
Треба  їй хлопчина з перцем
З розумінням і коханням
Та не здатний коливанням.
Щоб падлюка не пиячив
Інших дівок щоб не бачив
Був високий, та  красивий
Ба! Це ж я, та тільки сивий.
І жонатий на Наталці,
От невдача йолці-палці.
Та нічого, я на разі
Маю Надьцю на увазі.
Проте
Хай ще трохи підросте.


Рецензии