Клонування

Я піду за самогоном
Почволаю, почволаю.
Баб надули селіконом
Я до них огиду маю.
Зрозумійте добрі люди
Що кохати це не праця
Як би ж груди, де ж ті груди?
Як би ж сраця, де ж та сраця.

Чув я будуть клонуванням
Розплоджатись фіни й німці
Та не вмерли сподівання
Так не зроблять українці.
Аби й ти цього схотіла
Традиційного кохання
Я прийду до тебе мила
Наплюю на клонування.

Приспів:

Ой тин перетин
Ти одна і я один
Аби с чого плачу не заводь
Ми кудлаті і здорові
Від страхіття в передмові
Хай нас всіх помилує Господь.


Рецензии