Я ще вм ю кохати

Унаджився до дівчини ходити,
Як вміє вона вабити мене.
Чи хиб її не можу розглядіти,
Чи вислів не для мене, —  Промине…

Бринять пісні кохання урочисті,
Хоча любов тортури та бризки.
Я розумію мріі твої чисті,
Даремні тільки чутки і плітки.

Цвіркун неперевершений співака
Твоє подвір’я він опанував,
І сів на хату молодий лелека,
І тим він мене трохи втамував.

Я хоч давно в коханні не шуліка
Та ще з уламків ватру розпалю.
Хай тільки в ніч музика запіліка
Повір мені до смерті залюблю.


Рецензии