Ще раз про кохання

Згасне день і ніч побільша,
Може станеш чуйливіша.
Це для мене порятунок
І надія на цілунок.

Тебе хочу цілувати.
Ти про те вже маєш дбати.
Як фісташки твої очі
Кружать розум парубочій.

Безліч діб уже сягає,
Та мене не підпускає.
І як криця молодиця.
І вона мені вже сниться.

Чи до Криму полетіти,
Бо інстинкт нема де діти.
Може я дарма ятрюся –
Краще візьму й оженюся.


Рецензии
Мысли умные-лучше жениться1
С теплом-Александра.

Александра Емельянова 2   28.10.2011 23:16     Заявить о нарушении
Каб в жанитьбе не прапась.

Доктор Эф   29.10.2011 17:59   Заявить о нарушении