Зоря

Вже на порозі  зоря.
Ти  не залишися  на самоті.
Наші  серця  із зорею горять,
Не сумнівайся, ми саме ті.

На нашіх долонях
По коліям до майбуття
Несуть наші коні, стрункі наші коні
Із цього буття.

Вже не завадять тобі
Підлі аспіди, бо ти не один.
Чуєш, ознаку тобі на трубі
Грає країна, бо ти її син.

Набридло в полоні,
Сбагнючене наше життя…
Спасуть наші коні, стрункі наші
                коні,
І ще каяття.
 


Рецензии