Мы ще сягаемо

Мы ще сягаємо мети,
Хоч білий сніг у нас на скронях.
Не важко зморшки в нас знайти
І на чолі, і на долонях.

Нас ще гукають кораблі,
І ще є сили і натхнення,
І нам цікаво на землі,
І ще турбує  сьогодення.

Нас не зламав похилий вік
(І хто йому знайшов критерій)
Живе поет і чоловік,
Такий як Тищенко Валерій.

Він чистий серцем, як дитина,
Нікуди вже не поспіша.
Та ще прийде його година,
І в слові виллеться душа.


Рецензии