Пагарда першародствам

                "І сказаў Ісаў Якаву: дай мне паесьці
                чырвонага, чырвонага гэтага; бо я стаміўся.
                ...Але Якаў сказаў: прадай мне цяпер жа
                сваё першародства. Ісаў сказаў: вось, я паміраю,
                што мне з гэтага першародства?
                ...Ён прысягнуў яму і прадаў першародства сваё Якаву."
                Быцьцё 25:29-33

Насёрбаўшыся  сачавіцы,  ён пайшоў.
Карысьці  ў  першародстве  гэтым  не знайшоў.
Такіх,  як Ісаў,  прастадушных,  аблапошыць
Заўсёды  кожны  Якаў  і  цяпер  гатоў!


Рецензии
Есць Яковы, так сама есць Ісавы,
Але хто зможа ацаніць іх справы?
Дабраслаўлення марыў на стагоддзі Якав,
Ісаў шукаў для чрэва розных смакоў.

Виктор Пригодич   23.02.2012 16:13     Заявить о нарушении