Якщо скажу, що все забула...

Якщо скажу, що все забула,
Ти ані трішечки не вір,
Та я й сама ще не збагнула,
Що відрікаюся від мрій.

Срібляста барва вкрила скроні,
З душі весна ще не втече,
І я чекаю, як долоні
Твої обіймуть за плече.

Не розгублюсь, як доторкнешся
Губами теплих губ моїх,
В коханні потоплю безмежно
На заздрість усіх молодих…

Якщо скажу, що все забула,
Словам моїм віри не май,
А що згадала та почула
Частіше сам перевіряй!


Рецензии