Отож

Я світ нічим не здивував,
І все здебільшого зганьбив.
Чи час погано відчував,
Чи марні “праці працював”,
Чи може тільки їв та спав?
Дурниць багато наробив?
Так. Безсумнівно, Було діло –
Пропив можливості і дні,
Гуляв і тішив своє тіло,
І це подобалось мені.
Тепер я каюсь, як дитина,
І ви, добродію, праві –
Не міг інакше – я ж людина,
В якої вітер в голові.


Рецензии