Пастораль

Ой, дівчинко моя, лапотулечка,
У кішенях моїх тільки дулечка,
А то б ми пригощались цукатами,
Не ходили б в ночі по-під хатами.

Я сумую без тебе в генделику.
Міг би взять тай поїхать в Америку,
Та ти бач, я ніяк не рішаюся,
Бо з тобой, моя люба, кохаюся.

Вийшов в ніч я самотній, напруженний,
Чимчикую собі між  калюжами,
Чимчикую, і чешу потилицю,
І жалкую, що вийшов на вулицю.

Воно ж дощик на вулиці кряпає,
Тай  на вуха і голову ляпає.
Краще б я посидів у генделику,
Передачі дивився б по телеку.

Та, бач  гоне  любов, наче дурника.
Ти ж чекаєшь мене біля  курника.
Вже здалля ми с тобою милуємось,
Підожди, підійду - поцілуємось.


Рецензии