Гойдалка

Чіпляв нам тато гойдалку
На добрі стовбурі.
Таку хорошу гойдалку
На сивому Дніпрі.

Чіпляв і так наказував-
Нехай, поки малі,
Катаються на гойдалці,
Неначе королі.

Я справним був хлопчиною.
Туди, потім сюди
Катався із дівчиною
До темної води.

І каже раз Парасочка
На гойдалці моя,
Що родиться на пасочку
Нащадок короля.

Хвалю вас, як создателя,
І вдячний, тато, вам.
Шукайте покупателя.
Я гойдалку продам.


Рецензии