Ус по ти горобц

Усі поети трохи горобці
Десь дзьобають для збірочок рядки
Пусті кишені, легкі гаманці,
Останні десять гривень у руці,
Легка хода і віршики пруткі.

Ви, також бачу, друже мій, митець -
Цікавитесь, мотаєте на вуса…
Читав я ваш вечірній папірець.
Сподобалось. Ви дійсно молодець
І де що схожі трішечки на Стуса.

Сподобались мені і ви, і ваші вірші
В отих рядках, де ви про почуття
Там ви і Байрона не гірші.
А як на мене навіть чуйливіші,
І класний ви де йдеться про буття.

Пишіть, добродію, ліричне
До вас ще доля посміхнеться
Он за вікном ії обличчя
Я бачу вас до себе кличе
І вечір добрий задається.


Рецензии