Такi, як

Такі, як є…

Засліплює натяк? 
Та погляду досить – 
і наша с тобою
стара, як той світ,
таємниця розкрита.   

Ти рада?!

Та ні…
Як та зрада торішня… 
І знову і все,
і…
Навіки забуто.
   
І, лишенько, лихо обом нам,
коли  уві сні, 
ми хоч хвилину розслабившись, 
Знову застогнемо… 
Леле, моя… 

А, прокинувшись, 
знову і знову
… вчуватимемо
ту задуху.
   
І довго, так довго такими, як є, залишаємось,
що… 

…Що віку не вистачить.
 
Ані словечка…

Нікому.


Рецензии
Ваші вірші навіюють роздуми... Гарно!!!

Наталья Сытник   23.10.2013 18:01     Заявить о нарушении
Наталья, спасибо большое

Ицхак Скородинский   25.10.2013 15:12   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.