Я верю в лучшее

Я верю в лучшее для нас,
В то, что пути другого нету,
И Украина  каждый час
Сквозь трудности стремится к Свету.
И Мир поднимет за нас тост:
Чтоб этот миг не был далек.
И Украина словно мост –
Объединит Запад и Восток
***
Я вірю у краще життя.
У те, що рідна Україна
Крізь труднощі і забуття
Мов соняшник до Світу лине.
І що пізнавши нашу вроду,
В мить зрозуміє увесь Світ.
Що Україна наче сходи,
Що з Заходу ведуть на Схід.


Рецензии
Так і буде!!!З теплом та повагою,Галина.

Галина Рыбачук-Прач   27.05.2014 06:57     Заявить о нарушении