Спить Росiя

      Спить Росія
Спить, як Муромець, Росія
У розбещеній Москві,
Заколисує Месія,
Наливає фронтові.

За  здоров`я п`ють в Рязані,
У Сибіру, в Соловках,
Під гіпнозом росіяни
Знайшли ворога в горах.

Розгулялася еліта,
На балах гуде бомонд,
Маски на лице надіто,
Кожний другий містер Бонд.

А мужик тайгу рубає,
За «бугор» ганяє газ,
У зброярні меч клепає,
Вибудовує спецназ.

Як ведмідь хропе Росія,
Лиш не сплять поводирі -
Лячно зверху, як повіє,
Знизу вітер на дворі.

Крутять нагорі кульбіти,
Показовий пілотаж…
Будуть в пеклі всі горіти
За навіяний міраж.

«Ще такого не бувало,
Щоб нічого не було…»*
Знає кіт чиє їсть сало
І хто вхопить мегело.

29.08.2011 року



*- Ярослав Гашек,
«Пригоди бравого солдата Швейка»


Рецензии
Народ забывает своё ещё совсем недавнее прошлое и ещё живы свидетели тех горьких окаянных лет. Пришёл новый узурпатор и думают, что он скинет свою личину и повернётся к народу уже не задом. Как они ошибаются.
Это моё стихо напоминание...: http://www.stihi.ru/2011/01/02/3464
С добром и уважением, Андрейс.

Стабурагс   28.01.2012 16:10     Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.