Думки

Думки. Ми зосереджені жінки.
Думки відволікають від бажань.
Думки. Брутальні є чоловіки.
Думки не втішать наших сподівань.
Думки. Сиджу на березі ріки.
Думки – моє багаття і мій скарб.
Думки. Брутальні є чоловіки.
Такі тікають від жіночих скарг.
Думки. Вони на відстані руки.
Думки мене заведуть в глухий кут.
Думки. Брутальні є чоловіки,
Які у серце кидають свій бруд.


Рецензии