Дощ

З водою впливає минуле твоє.
Краплі води в калюжах.
У віконце настирливо бризками б’є.
Буває потужним.
Цікаві мотиви дарує вода.
Вона не вгадає думок твоїх.
Вона не побачить їх в твоїх очах.
Вона не розтане сльозою у них.
Дощ. Серце плаче по тобі.
Дощ. Відчуття зникають.
Дощ. Потонула ніч в воді.
Дощ зупинитись має.
Веселкове небо спить.
Похмуро в холодному парку.
Серце крається, болить


Рецензии