Руда п сня

Приходь до мене у сон, знаєш.
Повертайся на землю.
Що ти там відчуваєш?
Світло там або темрява?
Перевтілься у квітку,
Народися травинкою.
Пилом в повітрі будь влітку.
Чи будь якоюсь тваринкою.
Повернись ластовинням
На чиємусь обличчі.
Міцно тримайся корінням
За життєві узбіччя.
приспів:
Руде сонце, руді люди
І жінки руді навколо.
І веснянки ввижаються всюди,
Я потрапила в замкнене коло.
Повертайся, повертайся скоріш звідти.
Я зплету для тебе нову душу й нове тіло.
По слідам твоїм втомилася бігти.
Зберегти я спогади лише зуміла.
2
Приходь до мене у сон, знаєш.
Повертайся додому.
Що ти там, люба, шукаєш?
Відпочинок чи втому?
Перевтілься у дощик,
Народися жовтцями.
Заполони вітром площі,
А поле усій серцями.
Променем мене торкайся,
Гойдай на небі хмари.
Зверху дивись і всміхайся,
Вернешся незабаром.


Рецензии