Б дн сть

Бідність та убогість –
Жахлива сполука.
Залишаєш гордість
Витягнувши руку.
Просиш подаяння
Понуривши очі.
Дістають з ваганням
гроші неохоче.
Що тебе штовхнуло
На жахливий крок?
Де твоє минуле?
Це тобі урок?
Що то за причина
Змушує просить?
Де твоя провина?
Втрачена де мить?
Покладу я в руку
Декілька монет.
Змінюй цю сполуку
Та менталітет.


Рецензии