Журнал стика

 Чому йдуть у журналістику?
Це не вигадка, не містика.
Це любов до цього поприща.
Навіть в скрутному становищі.
Ми заручники професії.
Нема грошей, є агресія.
Але щастя наше криється
в вашім диханні в потилицю.
Бо ми маймо справу бажану.
В цьому щастя – ми вам скажемо.


Рецензии