Тимчасово

Тимчасово дивлюсь на зорі.
Це приємно, не примусово.
Вони невиліковно хворі.
Це до ранку. Це тимчасово.
Тимчасово немає дому.
Важко це, але не примусово.
Відчуваю виснагу і втому,
Але навіть і це тимчасово.
Тимчасово шукаю працю.
Профіль мій вже давно з’ясовано.
Десь колись я себе зазначу.
Безробітна я тимчасово.
Тимчасово без чоловіка.
Покохаю коли я знову?
Поберуся,щоб жити довіку.


Рецензии