Травка

Травка жовта, біла й зелена,
Подаруй естетичну радість.
Не ухиляйся, іди до мене,
я встановлюю тобі вартість.
Квітка синя, блакитна, червона,
У вазончику стій на віконці.
Йдемо до мого рідного дому,
Твоє листя в моїй долошці.
Травка гірка, солодка, духмяна,
Я зірву тебе, що тут вдієш…
Я від запахів твоїх п’яна.
Ти мені всі хвороби зцілиш.
Я сідаю у власний човен,
Користуюсь природи дарами.
Квітів різних мій кошик повен,
Я вкриваюся на ніч квітками.


Рецензии