нтернет

Я сиджу в соціальній мережі,
За новинами друзів там стежу.
І поштову відвідаю скриньку,
Зайве все видаляю в корзинку.
Мій профайл – відображення моє.
Завантажу картинку – не встою.
Віртуальне життя, я зізнаюсь,
Я так палко в тебе закохалась!
Від кохання такого де ліки?
Припинити як тиснути лінки?
Як покинути сайти і блоги?
Хтось навчіть мене, за ради Бога!


Рецензии