Мушу

Я мушу.
Так схотіла - значить треба йти.
Я мушу.
Бо крок лишився до мети.
Я мушу.
І вороття немає тут.
Я мушу
не заблукати в глухий кут.
Я мушу
на колінках хоч повзти.
Я мушу
лежати в напрямку мети.
Я мушу
вистраждати слави борг.
Я мушу.
Не одна, зі мною Бог.


Рецензии