Омана

;Хіба всі мужики козли?
Світ ділити на чорне і біле?
Як зібрати до купи всі пазли?
Я коханою бути б хотіла.
Якщо я не знаходжу любов,
хіба треба втрачати надію?
Я б варила комусь смачний плов.
Я самотня. І що я тут вдію?
Хіба хвойди всі гарні жінки?
Я це чула і в свою адресу.
Я рахую невдалі випадки.
Де ж та клята майстерня чудес?
Я б створила собі гарну пару
Із ребра або навіть самана.
Я б вагітна була незабаром.
Та це марно, це тільки омана.


Рецензии