Дещо

Якщо ми мріємо
про дещо бажане,
тоді ми діємо.
І ми щось важимо.
Якщо ми хочемо,
Коли ми прагнемо,
Розкриймо очі ми
І дещо збагнемо.
Якщо кохаємось,
То дещо мусимо.
Тоді вагаємось
Ми перед усіма.
Якщо щось знаємо,
То чимось ділимось.
Все, що ми маємо
Раптом наснилося?


Рецензии