Пов я

Де твоя сутність, повія?
Хто ти серед людей?
Хто тебе зрозуміє?
Чуєш, це апогей?
Кажуть,що легкі гроші…
Так воно? Розповіси?
Мила, як ніс не морщиш?
Доля така в краси?
Мила,тебе не нудить
Жити в багнюці так?
Кожен тебе осудить
На суб’єктивний смак.
Вища в тебе освіта
Перша і навіть друга.
В лапи такого світу
Що тебе підштовхнуло?
В тебе своє зізнання,
Впевнена,на все є.
В мене одне прохання:
«Щастя здобудь своє!


Рецензии