***

Скільки б чого б і хто не радив би
Мати голову нам не завадило б.
Як би нас життя не образило,
Краще згадати чим воно вразило.
Як би доля тобі не зашкодила,
Згадуй з ким вона тебе зводила.
Є невдачі, ти їх не цурайся.
Є нагода– завжди посміхайся.
По цеглині життя будується.
Все рахується, все влаштується.


Рецензии