Не ображай

;Не ображай близьку людину,
бо це гидкий оксюморон.
Цим кожну знищуєш клітину,
руйнуєш радощів гормон.

Ви ж найспорідненіші душі.
Ви все, що має кожен з вас.
Хіба принизувати мусиш
близьку людину кожен раз?

Бери сокиру ліпше в руки
і серце смикай на шматки.
Цим завдаси ти меньші муки,
ніж серця ранячи кутки.

Бери бульдозер краще вільний.
Ретельно розчави любов.
Слідкуй за кожним словом пильно.
Шукай новий рецепт промов.


Рецензии