У життя нема системи...

У життя нема системи, розбіжності- ті самі зведення...
В нас є життєві теореми, без їх доведення...
Життя- така собі амеба, та в лабораторії її не роз`яснити...
Кричати пошепки до неба й колисати для того, щоб збудити...
Шукати відповідь на непитання, топитися в сльозах і власній крові...
Кричати певшій, що вона остання...І покохати у псевдолюбові...
Сміливо заперечувати заперечення..Констатувати аналітику як факт...
І розуміючи, що це все приречення, але сприймати все ж таки як жарт...
Зіграти музику, написану без нот, робити все із точністю до навпаки...
Не вміти оцінити надлюдських доброт і все стирати помахом руки...
Мене намалювати можна і потім стерти гумкою...
Та можна навіть стерти цілу націю....
Та не врятуеш жожною пігулкою- коли вдихнеш духовну радіацію!!!!!!


Рецензии