По пам ятi

По  пам’ятi  моїй-то  зливи,  то  тюльпани
Пiд  музику  душi  кружляють  у  незграбних  па.
Так  чи  iнак  ,а  стрiнуться  iз  Вами,
i пiдвернеться  ще  ненавчена  стопа.


Притихне  музика,i змiниться  тональнiсть,
i  знову  я  належу  тiльки  Вам.
Мов  мрiя  перекинулась  в  реальнiсть,
i  вiддалась  натхненно-теплим  снам.

Немов  у  свiтi  вже  нема  нiкого,
Є  лише  тiнi  i  знайомi  голоси.
Я  мертва  ляжу  чи  зречуся  бога,
Вiдмовитись  вiд  Тебе  тiльки  не  проси…


Рецензии