Стихии

Скажи мені Вітер
Чи я збожеволів,
Чи розум я витер,
Працюючи в полі?

Скажи мені Сонце,
Де добрі часи?
Заглянь у віконце,
Ти радість даси?

Скажи мені Море,
Що землю вмиває,
Чому в мене горе,
Чому так вбиває?

Скажи мені Вогне,
Чом серце щімить?
Чому воно стогне
І дико болить?

"Тому, що ти втратив,
Але не знайшов.
Не міг більше мати
І перший пішов.

Ця болісна зміна
Тебе так гризе,
Не милі і вина,
Що думки внесе.

А час пронесеться
І болю не стане
І знову,здається,
Що щастя настане."

Вогонь усе спалить,
Вода все розмиє,
А Сонце підсушить,
І Вітер розвіє.


Рецензии