Назови мене...

Ти зірочкою мене називав,
Та я від того не була високою!
Таких зірок, як я - багато мав,
Хоча була я гарна, синьоокая.

Коли на мене " сонце " - говорив,
Тебе я гріла, та не так, як в маю.
Бо розуміла - не одно воно,
Те сонечко в житті своему маєш!

Казав мені, ти - " сизокрилая лебідка ",
Летіла я, куди не знала і сама.
Була з тобою, мов зів'яла квітка,
Бо в моїм серці відчувалася зима.

Назви ж мене ім'ям моїм справжнісіньким,
Як називали мене любії батьки.
Та дай відчути ту відвертість чистую,
Що відчувала я в дитячії роки.

Тоді розквітну, як сади квітуть весною.
На лебединих крилах в далечінь буду нести,
В тобі світитись буду зіркою ясною,
Як сонце в небі, будеш в мене тільки ти!


Рецензии
Гарно,щиро та мелодійно.
Молодець!!!!

Алла Кавчук   22.10.2011 00:13     Заявить о нарушении
Дуже дякую.З повагою Р.С.

Раиса Андрейчук   22.10.2011 00:21   Заявить о нарушении