Лялечка

Багато на світі дуже вродливих.
Мені  ж до вподоби  одна.
Горами дальніми, горами синіми
Кличе до себе вона.

Ти моя лялечка,
Моя  коханочка.
Як  грає сонечко
В твоіх очах.
А я приречений
Твоею вдачею,
Твоею вродою,
Любов  моя.

Навіть погодились місяць і доли,
Зорі, ліси і туман-
Знаю і сам, люблю, як ніколи,
Краще за тебе нема.

До тебе, коханна я прогорнуся,
І хай проминають літа,
Води із очей твоіх синіх напьюся,
І нікому не віддам.


Рецензии