Молод м морякам

Молодість шукає береги.
Треба ій пороги подолати
До душі, до серця, до снаги
Хлопцям діло з кораблями мати.
І Дніпро нам радить з давнини.
Треба серед добріх козаків
Як для миру, так і для війни 
Мати украінськіх моряків.

Ой козаче-парубоче,
Маєш добру долю,
Мусиш  вчитись захищати
І народ, і волю.
Гей,гей! І народ і волю.

Чуєш, брате, з тих іще часів
Доля нам наказ такий давала-
Важливіще найперед усим,
Щоб держава міцно існувала.
І пливуть на чайках козаки,
Пісня іх лунає над Дніпром,
Ладні і чубаті  юнаки,
Кожен  мріє стати  моряком.


Рецензии